Meer resultaten voor recherche opdrachten

recherche opdrachten
FREELANCE opdrachten Des emplois informatique: voilà ce que vous trouvez chez ICT-Connecting.
Vous êtes ici: Home Emploi informatique FREELANCE opdrachten. IT MANAGEMENT vacatures. PROJECT MANAGEMENT vacatures. SW DEVELOPMENT vacatures. EMBEDDED SW development vacatures. FA / BA vacatures. IT SALES vacatures. Andere vacatures VASTE aanwerving. Vous ne trouvez pas le poste recherché? Faites-nous part de vos souhaits, nous vous aidons à trouver votre emploi idéal. A la recherche d'un' IT Manager ou autre expert en informatique?
Privedetective Limburg en Recherchebureau Limburg RBZ Recherche.
RBZ recherche is een onderzoeksbureau in het zuiden van Nederland. Zowel nationaal als internationaal zorgt RBZ voor een snelle en professionele uitvoering van uw opdrachten. RBZ recherche werkt met de modernste recherchetechnieken. De uitvoering hiervan gebeurt uitsluitend met gespecialiseerde en gediplomeerde rechercheurs.
Politietaken politie.nl.
De regionale recherche werkt onder meer aan de bestrijding van zware criminaliteit en verricht onderzoeken naar onder meer criminele verbanden. De rechercheurs draaien daarnaast onderzoeken met een hoge prioriteit, zoals mensenhandel, zeden, kinderporno, milieu, fraude, cybercrime, migratiecriminaliteit en de uitvoering van rechtshulpverzoeken.
Bedrijfsrecherche KMPPartners Onderzoek naar bedrijfsfraude.
Vergunning FOD Ministerie van Binnenlandse zaken 14.1801.10 GCFE-gecertificeerd Digitaal Forensisch Onderzoek. Private recherche voor bedrijven en industrie Privé-detective kantoor. KMP detective en digital forensic auditingkantoor is uw aanspreekpartner voor professionele bedrijfsrecherche en private opsporing. Het privé-detectivekantoor KMP Partners voert nationale en internationale opdrachten uit als private onderzoekers voor KMO's' en nationale en internationale industriële klanten.
Lokale politie Wikipedia.
Sinds dat moment vormen de Federale politie en de Lokale politie samen de geïntegreerde politie gestructureerd op twee niveaus. De lokale politie verzekert de basispolitiezorg. Het gaat om alle opdrachten van bestuurlijke en gerechtelijke politie die nodig zijn voor het beheren van gebeurtenissen/fenomenen op het grondgebied van de politiezone, evenals sommige opdrachten van federale aard.
Team Lokale Recherche Politie HEKLA.
Home Team Lokale Recherche. Team Lokale Recherche. De lokale recherche is de politionele hulpverlening met betrekking tot alle opdrachten van gerechtelijke politie die nodig zijn voor het beheren van lokale gebeurtenissen en fenomenen die zich voordoen op het grondgebied van de politiezone.
Recherchebureau BNNR BV Privé detective, bedrijfsrecherche, fraude-onderzoeken, opsporing, incasso en advies. Amsterdam en landelijke dienstverlening.
Vergunning nummer: 1412. BNNR RECHERCHE BV BNNR INVESTIGATIONS BV BNNR INCASSO BV. Officieel erkend recherchebureau door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Wettelijke vergunning met POB-nummer 1412 en gescreend door de nationale Politie. Gediplomeerd en onder registratie bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
Team recherche Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.
Bij zware criminele feiten doen de rechercheurs de nodige technische en tactische vaststellingen. De leden van dit team leerden speciale onderzoekstechnieken aan zoals bijvoorbeeld sporenonderzoek. Andere teams vragen voor deze gespecialiseerde opdrachten regelmatig bijstand van de recherche. Verkrachting aanranding van de eerbaarheid.

Contacteer ons